خوراک Phat Thai اولین بار در سال 1930 توسط سرآشپز چینی-تایلندی سرو شد و ترکیبی از رشته های پهن نودل، تخم مرغ، پنیر توفو و میگو می باشد که با ریحان، تمر هندی، سس ماهی، شکر و فلفل مزه دار شده است.
خوراک Tom yam در منوهای انگلیسی " سوپ تایلندی ترش" نامیده می شود و نوع همراه با میگو آن که tom yam kung نامیده می شود، پر طرفدارترین ترین نوع این خوراک تایلندی است.
خوراک Larb که در واقع خوراکی روستایی مربوط به شمال شرقی تایلند است، گوشت های تکه شده ایست که با پودر برنج، آب لیمو و سس ماهی مزه دار شده و همراه با سبزیجات تازه سرو می شود.
خوراک Khao soi که در شمال تایلند سرو می شود، سوپی کاری منحصر به فرد از نودل، گوشت، مرغ، لیمو، موسیر است که با ادویه های تایلندی مزه دار شده اند.
خوراک Som tam با اینکه یک خوراک روستایی مربوط به شمال شرق تایلند است ولی تقریبا در همه جای این کشور سرو می شود و ترکیبی از رشته های ترد پاپایا، گوجه فرنگی و حبوبات است که به سس ماهی، لیمو و فلفل آغشته شده اند.
خوراک Phat kaphrao که معمولا در دکه های خیابانی تایلند سرو می شود، اساسا گوشتی است که با ریحان-در تایلندی kaphrao نامیده می شود-، سیر و فلفل تازه به سرعت سرخ می شود.
اگر برای اولین بار خوراک های تایلندی را امتحان می کنید، پیشنهاد من خوراک کاری سبز است، خوراک تند و پر ادویه ای که معمولا با برنج یاس تایلندی سرو می شود.
خوراک Yam که معمولا به عنوان خوراک جانبی یا اسنک سرو می شود و سالادی تند و پر ادویه متشکل از گوشت همراه با سبزیجات تازه است.
خوراک Kai yang، مرغ گریل شده ایست که به سبک مردم شمال شرق تایلند با سس ماهی، ریشه گشنیز و سیر مزه دار شده است.
برنج سرخ شده از جمله ساده ترین خوراک های تایلندی است که انواع مختلف دارند. یکی از محبوب ترین انواع آن که به خوراک khao phat puu مشهور است و در اکثر رستوران های دریایی سرو می شود، برنج سرخ شده همراه با تکه های خرچنگ و تخم مرغ می باشد.
این مقاله به صورت تخصصی در های هالیدی تهیه گردیده و هرگونه انتشار و کپی برداری بدون ذکر منبع پیگرد قانونی دارد.
نظرات کاربران
ثبت نظر مشاهده نظر ها