کروسانت نوعی شیرینی رولتی فرانسوی است که به شکل گوش ماهی پخته می شود و تقریبا در هر کجای پاریس پیدا می شود. این خوراکی را معمولا به عنوان صبحانه صرف می کنند. کروسانت به همراه شکلات داغ صبحانه موردعلاقه گردشگران تور فرانسه است.
شکلات داغی که در فرانسه سرو می شود با شکلات داغ هایی که در جاهای دیگر سرو می شود، بسیار متفاوت است. معمولا در بهترین حالت شکلات آب شده با مقدار زیادی کرم و خامه به عنوان شکلات داغ ارائه می شود. بگذریم که بیشتر نوشیدنی هایی که در ایران به عنوان شکلات داغ سرو می شود بیشتر از پودر شکلات تهیه شده است. ولی شکلات داغ فرانسوی کاملا از شکلات آب شده تهیه می شود و در صورت تمایل مشتری خامه و یا کرم به آن اضافه می شود. برنامه تور پاریس خود را طوری تنظیم کنید که هات چاکلت کافه Saint Regis و Les Deux Magots را امتحان کنید.
Kouign Amann نوعی کیک گرد ترد است که با خمیرهای لایه ای پوشیده از شکر و کره تهیه می شود. این کیک در طعم ها و نوع های مختلف تهیه می شود و معمولا منحصر به فروشگاه است که آن را سرو می کند. پیشنهاد من Kouign Amann هایی است که فروشگاه Ladurée و Maison Georges Larnicol سرو می کنند خصوصا با طعم پرتقال و یا بادام.
بدون Macarons تور فرانسه کامل نمی شود. هر قنادی Macarons را با دستور پخت منحصر به فرد خود تهیه می کند. پیشنهاد من فروشگاه Pierre Herme و Laduree می باشد. Pierre Herme طعم های هیجان انگیز، جدید و متنوعی دارد در حالی که Ladurée همان طعم های کلاسیک و محبوب را ارائه می دهد.
شیرینی ناپلئونی یکی از بهترین دسرهایی است که در تور فرانسه می توانید تجربه کنید. بهترین گزینه صرف شام در رستوران دریایی Le Duc پاریس و سفارش شیرینی ناپلئونی به عنوان دسر می باشد. فراموش نکنید از قبل در این رستوران میز رزرو کنید.
سوفله نوعی خوراکی اسفنجی است که از ترکیبات اصلی آن آرد و زرده تخم مرغ است. سوفله های پاریس فوق العاده است به ویژه سوفله هایی که در رستوران Astier پاریس سرو می شود. رستوران Astier هر شب فقط دو سوفله سرو می کند. در هنگام رزرو میز سفارش سوفله را هم بدهید.
Monsieur جز جدانشدنی تور پاریس است به خصوص وقتی همراه با ژامبون و پنیر باشد. این خوراکی به عنوان صبحانه و یا ناهار در فرانسه صرف می شود. خوشمزه ترین Croque Monsieur در Les Deux Magots پاریس سرو می شود.
پیتزا در پاریس؟ پیتزای فرانسوی در واقع پیتزایی است که به جای خمیر روی نان فرانسویی پخته می شود. بهترین پیتزای فرانسویی را می توانید در رستوران کوچک La Braciola میل کنید که البته مکانی توریستی نیست و کارکنان آن انگلیسی بلد نیستند.
بهترین نوع Praline Brioche از نظر من مغزدار فندقی با روکش شکلات صورتی است که تقریبا در همه اغذیه فروشی های پاریس پیدا می شود ولی Praline Brioche که در فروشگاه Parlous در راه بازدید از برج ایفل می توانید میل کنید، چیز دیگری است.
مشهورترین بستنی فروشی پاریس Berthillon است که همیشه صف های طولانی دارد ولی ارزش را دارد. جایی برای بستنی وانیلی و یا بستنی کارامل بستنی فروشی Berthillon در برنامه تور فرانسه خود باز کنید.
نظرات کاربران
ثبت نظر مشاهده نظر ها