VisaIcon تور فرانسه 7 شب و 8 روز

19,400,000 تومان
تهران پاریس
  • اقامت در هتل 5 ستاره
  • پذیرایی صبحانه
  • روزهای برگزاری طبق پکیج
  • حمل و نقل هوایی ترکیش
  • اعتبار از ۲۸ مهر ۹۸ تا ۴ آذر ۹۸

آژانس طاهافلای

خیابان حافظ، خیابان سرهنگ سخایی، روبه روی بانک ملی، پاساژ حسینی، طبقه اول
تلفن تماس : 021-66723642 021-66723652
موبایل پشتیبان :

لیست هتل های تور

نام هتل درجه خدمات نرخ دو تخته نرخ یک تخته کودک 2 تا 6 کودک 6 تا 12 موقعیت توضیحات
1 paris week 19,400,000 ----- -----

خدمات تور

  • بلیط رفت و برگشت هواپیما
  • ترانسفرهای فرودگاهی
  • اقامت در هتل ۴ یا ۵ ستاره با صبحانه
  • ویزای شنگن
  • بیمه مسافرتی
  • گشت شهری به همراه تورلیدر فارسی زبان و راهنمای محلی طبق برنامه تور

مدارک مورد نیاز تور

1) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه­‌های قبلی 

مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود و داشتن دو صفحه سفید روبه‌روی هم
ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است. 

2) 3 قطعه عکس 4.5 * 3.5 رنگی، تمام رخ با زمینه روشن، کاملاً از روبه‌رو، بدون لبخند، بدون عینک، گردی صورت کاملاً مشخص باشد و 70 تا 80 درصد عکس، چهره فرد باشد ( حداکثر برای 6 ماه اخیر - عکس با گذرنامه و ویزاهای قبلی یکی نباشد.)

3) اصل و ترجمه شناسنامه

4) اصل گواهی حساب بانکی با مهر و امضاء بانک فقط به زبان انگلیسی (زمان صدور گواهی حساب بانکی حداکثر 7 روز قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت باشد و سایز پرینت بانکی A4 باشد.)

حساب‌های جاری : کارکرد سه ماه اخیر به زبان انگلیسی
گواهی تمکن برای سپرده­‌های بانکی به زبان انگلیسی و به همراه گردش سه ماهه سود به زبان انگلیسی همراه با مهر شعبه و امضا بانک (ارائه گواهی تمکن به تنهایی مورد قبول نمی‌باشد.)
باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر 500.000.000 ریال باشد.
5) اصل سند مالکیت

6) اصل و ترجمه مدارک شغلی :

الف) پزشکان: پروانه مطب یا حکم کارگزینی به همراه نامه مرخصی و سه فیش آخر حقوق از محل کار، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی (معتبر برای سال جاری)

ب) وکلا: پروانه وکالت

ج) مشاغل دولتی: حکم کارگزینی به همراه نامه مرخصی، یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی و ذکر مرخصی بنا به تاریخ سفر (با تاریخ صدور کمتر از یک ماه) و سه فیش آخر حقوق

د) بازنشسته­‌ها: حکم بازنشستگی، آخرین فیش حقوق

ه) مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی و ذکر مرخصی بنا به تاریخ سفر از شرکت مربوطه (با تاریخ صدور کمتر از یک ماه) به همراه سه فیش آخر حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان

و) در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب / آخرین آگهی تغییرات /آگهی تاسیس / کارت مباشرت (در صورت ارائه کارت مباشرت، ارائه جواز کسب اصلی الزامی است.)

ز) معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه : اصل حکم کارگزینی به همراه نامه مرخصی یا گواهی اشتغال به کار با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی و ذکر مرخصی بنا به تاریخ سفر (با تاریخ صدور کمتر از یک ماه) به همراه سه فیش آخر حقوق

ح) دانش آموزان، دانشجویان : اصل و ترجمه نامه اشتغال به تحصیل

7) برای فرزندان زیر 18 سال که بدون همراهی والدین یا با یکی از آن‌ها سفر می کنند رضایت‌نامه محضری الزامی است و نیاز به ترجمه به زبان انگلیسی دارد.

8) اصل و ترجمه مدارک شغلی و مالی همسر برای خانم‌­های خانه‌دار

تکمیل فرم مشخصات فردی به صورت کامل و دقیق
حضور کلیه مسافرین (به جز افراد زیر 12 سال) جهت انگشت نگاری در مرکز انگشت نگاری VFS الزامی می‌­باشد.
اصل مدارک تا زمان بازگشت مسافر از سفر، نزد آژانس باقی می‌ماند.
ضمانت­نامه بانکی حداقل به مبلغ 100,000,000 تومان در وجه آژانس محل ثبت نام جهت ضمانت حسن اجرای تعهدات که پس از بررسی مدارک در صورت نیاز به ضمانت‌­های بیشتر متعاقباً اعلام می‌­گردد.
لازم بذکر است با توجه به مدارک ارائه شده و نظر سفارت ممکن است مدارک دیگری از مسافر در خواست گردد که تهیه و ارائه آنها جهت اخذ ویزا الزامی می‌باشد.

ديگر تورهای آژانس طاهافلای

موتور هوشمند گردشگری
مقایسه صدها آژانس هواپیمایی در لحظه،بهترین قیمت بلیط هواپیما را در سریعترین زمان بیابید.

استفاده از مطالب سایت ‌های هالیدی با ذکر منبع بلامانع است. کلیه حقوق این سایت متعلق به گروه نرم افزاری اکوتک می‌باشد. مرورگر پیشنهادی Chrome